Informatie

Algemeen

Locatie

Music Meeting vindt plaats in het prachtige Park Brakkenstein in Nijmegen, gemakkelijk te bereiken per fiets, auto en openbaar vervoer.

Adres

Park Brakkenstein
Driehuizerweg
6525 PL Nijmegen
Google Maps

Openingstijden

Festivalterrein & kassa:

Nntb

Garderobe

Tassen en jassen mag je meenemen op het festivalterrein. Je kunt je tas of jas op eigen risico op laten slaan bij de informatie-balie.

Toegankelijkheid voor mindervaliden

Het festivalterrein bestaat uit grasvelden, bosgrond en verharde zandpaden en kan dus hobbelig zijn. De meeste podia hebben een verharde vloer. Er is een mindervalidentoilet aanwezig.

Heb je vragen of wil je meer weten over speciale voorzieningen op het festival? Stuur een bericht naar seeyou@musicmeeting.nl.

Overnachten in Nijmegen

Bekijk het overzicht van alle overnachtingsmogelijkheden in Nijmegen en omgeving.

Kan ik mijn kinderen meenemen?

Ja dat kan! Kinderen tot en met de leeftijd van 16 jaar hebben gratis toegang tot het festival en de camping (onder begeleiding van een volwassene).

Voor de jongste bezoekers van het festival organiseert Music Meeting muzikale workshops met artiesten, creatieve activiteiten en leuke spellen. Zo leren ze de artiesten kennen en leren ze meer over hun instrumenten en afkomst.

Pers

Pers en fotografen dienen accreditatie aan te vragen bij de organisatie.
Neem contact op met Stefano Oosthof, Marketing & Communicatie Manager: stefano@musicmeeting.nl.

Huisregels

Eigen risico/aansprakelijkheid
Het betreden van het festivalterrein en het bijwonen van de voorstellingen zijn geheel voor eigen risico van de bezoeker.

Privacy
Bezoekers geven bij betreden van het festivalterrein toestemming voor het maken van video- en foto- en geluidsopnamen waar de bezoeker mogelijk in of op voor zal komen. De organisatie of de pers gebruikt deze opnamen voor promotionele doeleinden.

Alcohol
Het is voor bezoekers jonger dan 18 jaar niet toegestaan om alcohol te kopen en/of te consumeren. Op verzoek van barpersoneel, security of andere bevoegden dient een identiteitsbewijs getoond te worden.

Roken
Roken is enkel toegestaan in de open lucht. In (tijdelijke) gebouwen, constructies, tenten en/of onder overkappingen mag niet worden gerookt.

Verboden voorwerpen:
De volgende zaken mogen niet mee naar festivalterrein worden genomen:

 • etens- en drinkwaren
 • gevaarlijke voorwerpen, waaronder (verdedigings-) wapens zoals pepperspray en smurfenspray, messen, glas- en/of blik, spuitbussen (m.u.v. zonnebrandcrème, deo’s en parfum)
 • (soft/hard)drugs en alcohol;
 • giftige, licht brandbare of licht explosieve materialen, vuurwerk;
 • (huis)dieren;
 • professionele foto- en video- en audio opnameapparatuur en selfie-sticks, tenzij er een afspraak is met de organisatie;
 • eigen stoelen;

en alle overige zaken welke, volgens de organisatie van International Music Meeting Festival een gevaar kunnen opleveren voor de gezondheid, veiligheid en openbare orde.

Wat je wel mag meenemen: tassen, rugtassen, paraplu’s, kinderwagens, buggy’s, kleedjes.

Afval
Het festival vindt plaats op een prachtig terrein en dat willen we natuurlijk ook graag zo houden. Gebruik de recycle-stations!

Legitimatie
Gedurende het gehele evenement geldt op het volledige evenemententerrein een legitimatieplicht, net als in de rest van Nederland. De volgende legitimatiebewijzen zijn geldig: rijbewijs, paspoort en identiteitskaart.

Toegang voor jongeren t/m 16 jaar oud
Kinderen t/m 16 jaar hebben gratis toegang (onder begeleiding van een volwassene).

Onbehoorlijk gedrag
De organisatie streeft ernaar International Music Meeting Festival tot een prettige en veilige verblijfplaats te maken voor alle bezoekers. Discriminatie, intimidatie, vernieling, uitlokking, agressie, het veroorzaken van overlast of geweld in welke vorm dan ook wordt niet getolereerd en kan verwijdering van het evenemententerrein zonder restitutie en/of een overdracht aan de politie tot gevolg hebben. Crowdsurfen, graffiti, open vuur en het beklimmen van (tijdelijke) constructies is verboden

Vragen

Heb je nog vragen? Stuur dan een bericht naar seeyou@musicmeeting.nl of stel je vraag via Facebook.

Op het festival

Blokkenschema

Het programma | blokkenschema van Music Meeting 2021 is momenteel nog niet bekend.

Plattegrond

De plattegrond van de aankomende editie van het Music Meeting Festival wordt t.z.t.  bekend gemaakt.

Mobiele app

Het programma en het blokkenschema kun je op je smartphone downloaden via onze mobiele app TimeSquare. Klik hier om de app makkelijk en snel te downloaden!

Eten en drinken

Voor lekker eten en drinken kun je ook terecht op Music Meeting. Er is een uitgebreide vegetarische food line-up! Eigen eten & drinken meenemen is niet toegestaan.

Betalen

Music Meeting is een Pin Only festival. Zorg dus dat je een pinpas meeneemt.

Op Music Meeting zelf betaal je met munten. Je kunt deze op het festivalterrein alleen met een pinpas kopen bij de muntenkassa’s.

Whatsapp

Meld je ook aan voor de Music Meeting whatsapp service. Doe dit door MMaan te appen naar: +31621436800

Vervoer

Trein

Vanaf Nijmegen Centraal Station vertrekt elk halfuur een trein die op station Nijmegen Heyendaal stopt. Stap daar uit en loop via de Heyendaalseweg in tien minuten naar Park Brakkenstein.

Bus

De bus stopt nog iets dichter bij het festival. De dichtstbijzijnde bushaltes zijn halte Erasmusgebouw en halte Huygensgebouw:

 • Bus 12 richting Druten
 • Bus 13 richting Wijchen
 • Bus 14 richting Nijmegen Brakkenstein
 • Bus 15 richting Wijchen
 • Bus 300 richting Nijmegen Heyendaal

LET OP! Het verschilt per dag welke bussen rijden.

Auto & Parkeren

Navigatie: Park Brakkenstein, Driehuizerweg, 6525 PL Nijmegen

Google Maps

Volg de borden Universiteit of UMC. De parkeerterreinen P10 en P12 zijn beschikbaar om gratis te parkeren. Op P7, het parkeerterrein naast het Gymnasion, is beperkt parkeergelegenheid. Wij raden je aan met het OV of met de fiets te komen!

Op de fiets

Kom op de fiets naar Music Meeting! De parkeergelegenheid voor auto’s rondom het festivalterrein is beperkt en er rijden geen extra bussen. Direct grenzend aan het festivalterrein is een grote fietsenstalling waar je gratis je fiets kunt stallen. De ingang van de stalling ligt aan het eind van het fietspad dat langs het Gymnasion richting Park Brakkenstein loopt.

Camping

Over de camping

Kom kamperen op onze festivalcamping! De camping van Music Meeting bevindt zich direct naast het festivalterrein. Je bent welkom op zaterdag 30 mei om je tent, camper of caravan neer te zetten en 2 nachten te verblijven. Op maandag 1 juni om 23.00u sluit de camping.

Campingtickets

Campingtickets voor Music Meeting Festival 2020 zullen t.z.t. te koop zijn.

Campingregels

Gasflessen/-installaties

Gasflessen tot 250 gram zijn toegestaan, dringend geadviseerd wordt een gasfles met schroefdraad- of ventiel verbinding te gebruiken.

Gasinstallaties met losse uitneembare gasflessen in campers, caravans en/of vouwwagen zijn vanwege brandweervoorschriften niet toegestaan. Alleen gasinstallaties met vaste niet-verwijderbare ingebouwde gastanks zijn toegestaan. Voor campers en APK plichtige caravans met zo’n vaste gasinstallaties dient een geldig APK-keuringsrapport te worden getoond.

Voor caravans zonder APK-keuring die wel een vaste gasinstallaties hebben, dient een recente (max. 2 jaar oud) gaskeuring G607 te worden getoond.

Vuur

Vuur  is altijd gevaarlijk, maar met veel tentdoeken en campers en/of caravans bij elkaar helemaal. Open vuur is dan ook ten strengste verboden, zowel op de campings als op het festivalterrein. Hieronder vallen ook fakkels, kolenbarbecues, wergwerpbarbecues e.d.

Het is niet toegestaan om onderstaande voorwerpen mee te nemen naar de camping: 

Aggregaten, gasinstallaties, grote gasflessen (uitgezonderd gasflessen tot 250 gram), generatoren, muziekinstallaties, fakkels, kolenbarbecues, lampolie, hout, giftige, brandbare of explosieve materialen, drugs en overige geestverruimende middelen, messen (uitgezonderd bestek en zakmes), wapens, (huis)dieren, selfiesticks, vuurwerk en overige gevaarlijke voorwerpen.

Wat je wel mag meenemen: hamers voor tentharingen, bestek, zakmes, powerbank/battery packs voor het opladen mobiele telefoons, eenvoudige speakers voor het beluisteren van muziek op een acceptabel niveau, verrekijkers, zonnebrandcrème, lenzenvloeistof, draagbare ventilators.

Openingstijden camping

De camping is open vanaf 30 mei 11:00 uur tot maandag 1 juni 23:30 uur.

Telefoon opladen

Informatie volgt

Over Music Meeting

Het Music Meeting Festival gaat dwars door stijlen, genres en culturen. Compromisloos en avontuurlijk. Van jazz en improvisatiemuziek tot traditionele muziek en unieke cross-overs. Tijdens het Pinksterweekend staat Park Brakkenstein in Nijmegen traditioneel drie dagen lang in het teken van muzikale ontmoetingen en internationale samenwerkingen. Met meer dan dertig concerten. Maar ook met interviews, mini-concerten, masterclasses en workshops.

Music Meeting geeft een podium aan de beste artiesten wereldwijd. Getalenteerde artiesten die zelden of nooit in Nederland te zien zijn geweest. In een tijd waarin grote commerciële partijen de muziekindustrie beheersen, laat Music Meeting juist een ander geluid horen. Deze muziek opent de geest, brengt mensen bij elkaar en speelt zowel individueel als maatschappelijk een sterke verdiepende en verbindende rol.

 

Hier kunt u het jaarverslag van 2019 inzien.

Historie

De eerste editie van Music Meeting was in 1985. Het festival droeg de naam ‘1st Multicultural Dance and Improvised Music Meeting’, wat al snel in de volksmond ‘Music Meeting’ werd. Tot en met 2003 werd Music Meeting in Concertgebouw de Vereeniging en Stadsschouwburg Nijmegen gehouden. Sinds 2004 vindt Music Meeting plaats in Park Brakkenstein. De 36e editie van Music Meeting is op 30, 31 mei en 1 juni 2020, tijdens het Pinksterweekend.

Bekijk het programma-archief

Wall of fame

Music Meeting heeft sinds 1985 meer dan 600 artiesten van over de hele wereld naar Nijmegen gebracht. In onze ‘Wall of Fame’ vind je een kleine selectie van de vele bijzondere artiesten die ooit op onze podia hebben gestaan.

Bekijk de Wall of Fame

Team

Bestuur

Wouter Wolff, Pieter van Ree, Hakky Raijmakers, Phebe Kloos
Wij voldoen aan de Governance Code Cultuur.

Directie

Sophie Blussé
sophieblusse@musicmeeting.nl
Maite Hontelé
maite@musicmeeting.nl

Programma

Wim Westerveld
wim@musicmeeting.nl
Maite Hontelé
maite@musicmeeting.nl
Kay Krijnen
kay@musicmeeting.nl

Productie

Indre Klenauskyte
indre@musicmeeting.nl

Marketing & Communicatie

Stefano Oosthof
stefano@musicmeeting.nl

Talent development

Matthijs van der Laan
matthijs@musicmeeting.nl

Change Your Playlist

Sophie Conin
sophie@musicmeeting.nl
Kay Krijnen
kay@musicmeeting.nl

Vrijwilligerscoördinatie

Simone Kiekebosch & Floor Nobbe
vrijwilligers@musicmeeting.nl

Artist Handling

Loes Berends
loes@musicmeeting.nl

Music Meeting is het festival zonder hokjesgeest. Onafhankelijk en vernieuwend. Voor alleseters en fijnproevers. Al 35 jaar. Jaarlijks geniet een groot publiek van het festival in Park Brakkenstein, Nijmegen. Denk jij een aanvulling te zijn op ons team? Solliciteer dan op onze open vacatures.

VACATURES EN STAGESVRIJWILLIGER WORDEN?

Partners

Sena Performers Logo_Music Meeting