Informatie

Algemeen

Locatie

Music Meeting vindt plaats in het prachtige Park Brakkenstein in Nijmegen, gemakkelijk te bereiken per fiets, auto en openbaar vervoer.

Adres

Park Brakkenstein
Driehuizerweg
6525 PL Nijmegen
Google Maps

Openingstijden

Let op: Openingstijden zijn onder voorbehoud.
Festivalterrein & kassa:

Zaterdag 8 juni: 13:30 uur tot 00.00 uur
Zondag 9 juni: 13:30 uur tot 00.00 uur
Maandag 10 juni: 11.30 uur tot 23.00 uur

Garderobe

Tassen en jassen mag je meenemen op het festivalterrein. Je kunt je tas of jas op eigen risico op laten slaan bij de informatie-balie.

Toegankelijkheid voor mindervaliden

Het festivalterrein bestaat uit grasvelden, bosgrond en verharde zandpaden en kan dus hobbelig zijn. De meeste podia hebben een verharde vloer. Er is een mindervalidentoilet aanwezig.

Heb je vragen of wil je meer weten over speciale voorzieningen op het festival? Stuur een bericht naar seeyou@musicmeeting.nl.

Telefoon opladen

Informatie volgt.

Overnachten in Nijmegen

Bekijk het overzicht van alle overnachtingsmogelijkheden in Nijmegen en omgeving.

Kan ik mijn kinderen meenemen?

Ja dat kan! Kinderen tot en met de leeftijd van 16 jaar hebben gratis toegang tot het festival en de camping.

Voor de jongste bezoekers van het festival organiseert Music Meeting muzikale workshops met artiesten, creatieve activiteiten en leuke spellen. Zo leren ze de artiesten kennen en leren ze meer over hun instrumenten en afkomst.

Pers

Pers en fotografen dienen accreditatie aan te vragen bij de organisatie.
Neem contact op met Gerdien den Boer, coördinator Marketing & Communicatie: gerdien@musicmeeting.nl

Meer informatie

Huisregels

 • Houd het park schoon. Gebruik de recycle-stations!
 • Kinderen t/m 16 jaar hebben gratis toegang (onder begeleiding van een volwassene).
 • Fotografie bij zit-concerten is alleen toegestaan in de eerste 10 minuten van een concert, tenzij er een afspraak is met de organisatie.
 • Bezoekers geven bij betreden van het festivalterrein toestemming voor het maken van video-, foto- en geluidsopnamen waar de bezoeker mogelijk in of op voor zal komen. De organisatie gebruikt deze opnamen voor promotionele doeleinden.
 • Betreding van het evenemententerrein geschiedt op eigen risico.
 • Aanwijzingen en instructies van medewerkers en security dienen altijd opgevolgd te worden.
 • Toegestaan op het festivalterrein: tassen, rugtassen, kinderwagens, buggy’s, kleedjes.
 • Niet toegestaan op het festivalterrein: eigen eten & drinken, blikjes, wegwerpflesjes, eigen stoelen, drugs, professionele fotocamera’s, honden en andere huisdieren.

Vragen

Heb je nog vragen? Stuur dan een bericht naar seeyou@musicmeeting.nl of stel je vraag via Facebook.

Informatie voor pers

Op het festival

Blokkenschema

Het blokkenschema van Music Meeting 2019 zal in het voorjaar bekend worden gemaakt.

Mobiele app

Het programma en het blokkenschema kun je op je smartphone downloaden via onze mobiele app TimeSquare. Klik hier om de app makkelijk en snel te downloaden!

Eten en drinken

Voor lekker eten en drinken kun je ook terecht op Music Meeting. Meer informatie over de culinaire food line-up volgt! Eigen eten & drinken meenemen is niet toegestaan.

Betalen

Op Music Meeting betaal je met munten. Je kunt deze op het festivalterrein met pin of cash kopen bij de muntenkassa’s.

Vervoer

Trein

Vanaf Nijmegen Centraal Station vertrekt elk halfuur een trein die op station Nijmegen Heyendaal stopt. Stap daar uit en loop via de Heyendaalseweg in tien minuten naar Park Brakkenstein.

Bus

De bus stopt nog iets dichter bij het festival. De dichtstbijzijnde bushaltes zijn halte Erasmusgebouw en halte Huygensgebouw:

 • Bus 12 richting Druten
 • Bus 13 richting Wijchen
 • Bus 14 richting Nijmegen Brakkenstein
 • Bus 15 richting Wijchen
 • Bus 300 richting Nijmegen Heyendaal

LET OP! Het verschilt per dag welke bussen rijden.

Auto & Parkeren

Navigatie: Park Brakkenstein, Driehuizerweg, 6525 PL Nijmegen

Google Maps

Volg de borden Universiteit of UMC. De parkeerterreinen P9, P10 en P12 zijn beschikbaar om gratis te parkeren. Op P7, het parkeerterrein naast het Gymnasion, is beperkt parkeergelegenheid. De parkeerterreinen raken snel vol: wij raden je aan met het OV of met de fiets te komen!

Op de fiets

Kom op de fiets naar Music Meeting! De parkeergelegenheid voor auto’s rondom het festivalterrein is beperkt en er rijden geen extra bussen. Direct grenzend aan het festivalterrein is een grote, bewaakte fietsenstalling waar je gratis je fiets kunt stallen. De ingang van de stalling ligt aan het eind van het fietspad dat langs het Gymnasion richting Park Brakkenstein loopt.

Camping

Over de camping

Kom kamperen op onze festivalcamping! De camping van Music Meeting bevindt zich direct naast het festivalterrein. Je bent welkom op zaterdag 8 juni om je tent, camper of caravan neer te zetten en 2 nachten te verblijven. Op maandag 10 juni om 23.00u sluit de camping.

Campingtickets

Campingtickets zijn te koop vanaf 1 februari 2019. Een campingticket is alleen geldig in combinatie met een festivalticket.

Koop tickets

Over Music Meeting

International Music Meeting Festival gaat dwars door stijlen, genres en culturen. Compromisloos en avontuurlijk. Van jazz en improvisatiemuziek tot traditionele muziek en unieke cross-overs. Tijdens het Pinksterweekend staat Park Brakkenstein in Nijmegen drie dagen lang in het teken van muzikale ontmoetingen en internationale samenwerkingen. Met meer dan dertig concerten. Maar ook met interviews, mini-concerten, masterclasses en workshops.

Music Meeting geeft een podium aan de beste artiesten wereldwijd. Getalenteerde artiesten die zelden of nooit in Nederland te zien zijn geweest. In een tijd waarin grote commerciële partijen de muziekindustrie beheersen, laat Music Meeting juist een ander geluid horen. Deze muziek opent de geest, brengt mensen bij elkaar en speelt zowel individueel als maatschappelijk een sterke verdiepende en verbindende rol.

Historie

De eerste editie van Music Meeting was in 1985. Het festival droeg de naam ‘1st Multicultural Dance and Improvised Music Meeting’, wat al snel in de volksmond ‘Music Meeting’ werd. Tot en met 2003 werd Music Meeting in Concertgebouw de Vereeniging en Stadsschouwburg Nijmegen gehouden. Sinds 2004 vindt Music Meeting plaats in Park Brakkenstein. De 35e editie van Music Meeting is op 8, 9 en 10 juni 2019, tijdens het Pinksterweekend.

Bekijk het programma-archief

Wall of fame

Music Meeting heeft sinds 1985 meer dan 600 artiesten van over de hele wereld naar Nijmegen gebracht. In onze ‘Wall of Fame’ vind je een kleine selectie van de vele bijzondere artiesten die ooit op onze podia hebben gestaan.

Bekijk de Wall of Fame

Team

Bestuur

Marc Dankbaar, Laurent Sprooten, Cyrille Smith, Wouter Wolff, Pieter van Ree
Wij voldoen aan de Governance Code Cultuur.

Directeur

Sanne Grijsen
sanne@musicmeeting.nl

Programma

Wim Westerveld
wim@musicmeeting.nl
Maite Hontelé
maite@musicmeeting.nl
Kay Krijnen
kay@musicmeeting.nl

Productie

Remko van den Ende
remko@musicmeeting.nl
Indre Klenauskyte
indre@musicmeeting.nl

Marketing & Communicatie

Gerdien den Boer
gerdien@musicmeeting.nl

Vrijwilligerscoördinatie

Simone Kiekebosch
vrijwilligers@musicmeeting.nl
Floor Nobbe
floor@musicmeeting.nl

Food Line-Up

Aram Scholten
aram@musicmeeting.nl

Artist Handling

Loes Berends
loes@musicmeeting.nl

Music Meeting is het festival zonder hokjesgeest. Onafhankelijk en vernieuwend. Voor alleseters en fijnproevers. Al 35 jaar. Jaarlijks geniet een groot publiek van het festival in Park Brakkenstein, Nijmegen. Denk jij een aanvulling te zijn op ons team? Solliciteer dan op onze open vacatures.

VACATURES EN STAGESVRIJWILLIGER WORDEN?

Partners