nieuws

Laatste nieuws: Shelter City Bike Challenge, Nijmeegse Stadstekenaar en Oyo

Nog één week tee gaan en dan start jouw muzikale ontdekkingstocht! Wij brengen het laatste nieuws van Music Meeting om je goed klaar te stomen voor het festival. Met o.a. nieuws over de 7-daagse Shelter City Bike Challenge, het nieuwe podium Oyo en de stadstekenaar Nijmegen die voor Music Meeting tekenend verslag gaat doen.

 

Oyo Brings you Mixed Media Lounge

Ook zo benieuwd naar het verhaal achter de artiest? Kom kijken en luisteren naar interviews en mini- concerten bij Mixed Media Lounge. Met onder meer interviews met Donny McCaslin, Derek Brown en Kareyce Fotso, Antonio Castrignanò en meer. Mixed Media Lounge komt tot stand in samenwerking met MixedWorldMusic.com en brengt jou écht een stapje dichterbij de artiest. Bekijk hier het complete programma van het podium Oyo.

Stadstekenaar Nijmegen

Elske Bendes  doet het hele jaar beeldend verslag van Nijmegen en haar inwoners door alles te tekenen wat ze in de stad ziet. Wat valt haar op? Bekoort haar? Verleidt haar of stemt haar mistroostig? De stadstekenaar krijgt geheel de vrije hand in de artistieke verwerking van haar observaties. Ook tijdens Music Meeting komt ze live tekenen! Aan het eind van het weekend worden deze werken geveild en is de opbrengst voor Shelter City. Lees hier alles over Elke Bendes, de stadstekenaar!

Shelter City Bike Challenge

Zaterdag 19 mei ontvangen we fietsers van de 7-daagse Shelter City Bike Challenge. Dit is een initiatief van Justice and Peace Nederland om wereldwijde mensenrechtenverdedigers te beschermen. Op weg van Groningen naar Maastricht hebben de deelnemers een pauze nodig, en waar kan dat beter dan op Music Meeting? Door dit initiatief te steunen houden we een pleidooi voor een wereld zonder muren, dat sluit natuurlijk prachtig aan bij onze programmering zonder grenzen! Lees hier meer over Shelter City Bike Challenge en bekijk het filmpje.