MM LP 25-04-018

Kom jij ook? Bestel alvast je ticket  

Ticketverkoop loopt van 19-05-2018 t/m 21-05-2018

19/20/21 MEI IN PARK BRAKKENSTEIN NIJMEGEN

Wat ga jij ervaren ?

International Music Meeting Festival gaat dwars door stijlen, genres en culturen. Compromisloos en avontuurlijk. Van jazz en improvisatiemuziek tot traditionele muziek en unieke cross-overs. Tijdens het Pinksterweekend staat Park Brakkenstein in Nijmegen drie dagen lang in het teken van muzikale ontmoetingen en internationale samenwerkingen. Met meer dan twintig concerten per dag. Maar ook met interviews, mini-concerten, masterclasses en workshops.

Music Meeting geeft een podium aan de beste artiesten wereldwijd. Getalenteerde artiesten die zelden of nooit in Nederland te zien zijn geweest. In een tijd waarin grote commerciële partijen de muziekindustrie beheersen, laat Music Meeting juist een ander geluid horen. Deze muziek opent de geest, brengt mensen bij elkaar en speelt zowel individueel als maatschappelijk een sterke verdiepende en verbindende rol.  

Kinderprogramma Mini

De hele dag kunnen kinderen terecht voor creatieve activiteiten en spelletjes. Onze jongste bezoekers kunnen ook meedoen aan korte muziekworkshops met festivalartiesten. Leer een liedje, speel een ritme of gebruik je hele lijf als trommel met bodypercussie. Muziekworkshops op zaterdag 17:00 Ghaeth Almagooth en Karel van der Eijk (Atmaça) 18:30 Kareyce Fotso en Fabien Degryse Muziekworkshops op zondag 15:00 Becca Stevens 17:15 Bart Maris (Flat Earth Society) Muziekworkshops op maandag 15:15 Neco Novellas (De Uitdaging) 17:00 The Brother Moves On

HET PROGRAMMA

Music Meeting event is hét muziekevent voor jong en oud. Voor iedereen die de beste muziek wil ontdekken van artiesten wereldwijd. Naast de live-concerten zijn er masterclasses, workshops en films. In een fraai park waar je kunt genieten van een uitgebreide food line-up. Hieronder vind je belangrijke informatie over het festival tijdens dit unieke event op 19/20/21 mei.

LINE-UP

Hierbij een kleine selectie uit de artiesten die aanwezig zullen zijn bij Music Meeting Festival. 

Wende

Seun Kuti

Donny McCaslin

Becca Stevens

 Tickets

19/20/21 MEI IN PARK BRAKKENSTEIN NIJMEGEN

De online voorverkoop van International Music Meeting Festival 2018 is reeds gestart! Voordelige tickets zijn online verkrijgbaar.  

Tickets zijn NU te koop voor slechts €29,-: 

* Gratis entree t/m 16 jaar

1-Day Ticket: €29 3-Day Ticket: €75 3-Day Ticket + Camping: €110  

* 40% korting met een geldig CJP-kaart of Studentenkaart bij de kassa. 

* Kassaprijzen 1-Day Ticket: €35, 3-Day Ticket: €90 en 3-Day Ticket + Camping: €110.

De online voorverkoop van Music Meeting loopt tot vrijdag 18 mei 2018, 00:00u. Daarna zijn er alleen bij de kassa 3-Day Tickets of 1-Day Tickets te koop.  

Kinderen t/m 16 jaar hebben gratis toegang tot het festival (en evt. camping) onder begeleiding van een volwassene. 

Wil jij graag een volledig nieuwe muziek ervaren? Reserveer dan nu je ticket! 

Ticketverkoop loopt:

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

ERVARINGEN

Honderden enthousiaste bezoekers gingen je reeds voor en bezochten ons event. Lees hieronder de ervaringen van enkele enthousiaste bezoekers.

“Ik neem mijn kinderen mee naar Music Meeting. Zij doen mee aan de speciale kinderactiviteiten terwijl wij lekker in het gras zitten en van de muziek genieten. Vorig jaar deden onze kinderen mee aan een workshop van een van de festivalartiesten: daar hebben ze het nog over! ” 

Bas Linden

“Ik geniet volop van een weekend boordevol muziek. Topkwaliteit in een prachtige omgeving. Als ik even genoeg heb gehoord wandel ik rond en geniet van de mensen en het fantastische aanbod foodtrucks.”

Sina Kia

“Als muziekliefhebber vind ik het leuk om meer te zien en te horen van de artiesten. Bij Music Meeting krijg je een enorme hoeveelheid concerten maar ook interviews of soms ineens een verrassingsconcert. Super vind ik dat!” 

Dennise Beek

“Music Meeting is een unieke ervaring. Ik ontdek er altijd weer muziek die ik niet ken”  

Heiko Hartsuijker

VEELGESTELDE VRAGEN

Music Meeting mag je als muziekliefhebber niet missen. Het worden drie dagen boordevol ontdekking en inspiratie. Heb je nog vragen? Lees dan eerst hier onze antwoorden op veelgestelde vragen.

+ Waar en wanneer het is event?

Park Brakkenstein is een monumentaal park in Nijmegen. 

Festivalterrein & kassa:  

Zaterdag 19 mei: 13:30 uur tot 00.00 uur Zondag 20 mei: 13:30 uur tot 00.00 uur Maandag 21 mei: 11.30 uur tot 23.00 uur De camping gaat op zaterdag om 11:00u open en sluit op maandag om 00.00u. 

+ Voor wie is dit event geschikt?

Voor een heel breed publiek, jong en oud met een diverse muziek smaak. Van afro tot jazz en van funk tot world. Let op: Gratis entree t/m 16 jaar

+ Waar kan ik de Plattegrond vinden?

Download hier de plattegrond van Music Meeting 2018.

+ Is het toegankelijk voor minderinvaliden?

Jazeker. Het festivalterrein bestaat wel uit gras en verharde zandpaden en kan dus hobbelig zijn. De meeste podia hebben een verharde vloer. Er is een mindervalidentoilet aanwezig. 

Heb je vragen of wil je meer weten over speciale voorzieningen op het festival? Stuur een bericht naar seeyou@musicmeeting.nl

+ Waar kan ik het Programma vinden in blokkenschema?

Download hier het blokkenschema van Music Meeting 2018.

+ Mijn vraag staat hier niet tussen, wat nu?

Heb je nog vragen? Stuur dan een bericht naar seeyou@musicmeeting.nl of stel je vraag via Facebook.


Ben jij klaar voor deze unieke muziekervaring?

Let op: nog maar 87 tickets beschikbaar!