As we speak beleeft Londen één van zijn meest creatieve momenten in de Britse muziekgeschiedenis. De stad barst van de kunstenaars en muzikale avonturiers die buiten de lijntjes kleuren en zich niks aantrekken van genres en stijlen. Reden voor International Music Meeting Festival om Londen als City in Focus aan te wijzen

Londen is happening: de Engelse hoofdstad bruist. De nieuwste lichting muzikanten zoekt met innovatief geluid de grenzen van bekende genres op. Ezra Collective, The Comet Is Coming, Maisha – met de boegbeelden van de Londense jazz-scene Shabaka Hutchings en Nubya Garcia – mixen jazz, hiphop en afrobeat en weten met deze typische London sound een nieuwe doelgroep aan te spreken.

Music Meeting dook diep in de actuele Londense muziekscene en haalt op 8, 9 en 10 juni de opvallendste talenten naar Nijmegen. Wara, Liran Donin 1000 Boats, Vula Viel, Ill Considered, Rum Buffalo: muziek om te ontdekken. Geen bekende namen, maar juist het nieuwste van het nieuwste, het onontgonnen Londense geluid. De artiesten die je volgens Music Meeting de komende jaren gaat zien op de festivalpodia. Een schitterende mix van traditie en hedendaagse trends. Laat je verrassen en voel je geïnspireerd door nieuwe samenwerkingen, uitdagende performances en krachtige improvisatie.

< TERUG NAAR OYO HOME

LONDEN OP MUSIC MEETING

Artists in Focus:
Bex Burch & Eliane Correa

8 juni:
Ill ConsideredRum Buffalo

9 juni:
Wara

10 juni:
Nubiyan Twist
Liran Donin 1000 Boats
Vula Viel

TICKETS

OOK IN OYO MAGAZINE

VIDEO-INTERVIEW MET LIRAN DONIN

Hij vertelt over zijn muzikale DNA en over zijn album ‘8 Songs’

MEESTER VAN
DE NGONI

Bassekou Kouyaté over hoe het is om met zijn familie in een band te zitten.

GEEN CARNAVAL
IN VENEZUELA

Hoe wordt de muziek van Venezuela beïnvloed door de huidige chaos?

International Music Meeting Festival
8 • 9 • 10 June 2019 • Pinksterweekend

PROGRAMMA

NIEUWS

INFORMATIE