nieuws

Nieuwe namen voor Podia Music Meeting

Nikko, Ziro, Forssa, Oyo en Mystic: het zijn kleine stadjes ergens in de wereld. Komend Pinksterweekend zijn het ook de gloednieuwe podiumnamen van Music Meeting! Met de keuze voor deze namen willen we nóg meer uiting geven aan de missie om muziek die zelden te horen is, een podium te geven.

De nieuwe opzet van Music Meeting gaat je zeker niet over gebaande paden leiden, maar langs de kronkelpaadjes van Brakkenstein. “De mooiste dingen kom je immers tegen als je durft te verdwalen”, vertelt directeur van Music Meeting Sanne Grijsen. “Niet de grote, commerciële trekpleisters maar juist de mooie kleine plekjes die ver weg liggen van het massatoerisme. Dat is waar ons festival voor staat. Music Meeting geeft je talent dat je niet eerder ontdekte, artiesten die je niet zomaar tegenkomt”.

Podia

Nikko is de naam van het grote stage waar je dé ultieme festivalervaring hebt, omringd door muziekliefhebbers in de tent en op het grasveld. Ziro is het podium waar je via de paden van Park Brakkenstein terecht komt.  Hier vind je tussen de bomen een intieme, overdekte plek waar je kunt zitten en luisteren naar de beste artiesten ter wereld. Forssa is de area waar alles draait om muziek! Hier maak je optredens mee van workshopbands, jong talent en de Studenten Big Band. DJ’s van platenzaak de Waaghals draaien fijne plaatjes. De winkel met een grote collectie vinyl is het hele Pinksterweekend geopend. En bezoek er ook eens een van de bendesessies van de Kunstbende. Bij Oyo kom je nóg dichterbij de artiest. Luister naar interviews en miniconcerten, ontdek het verhaal achter die ene bijzondere artiest of dat speciale muziekinstrument. Oyo ook is de plek voor Mixed Media Lounge, met muziekjournalisten van muziekplatform MixedWorldMusic.com

Mystic

Extra bijzonder dit jaar zijn de concerten op Mystic in de theetuin van Hortus. Je kan dit jaar in kleine groepjes een wandeling door de exotische botanische tuin maken, waar je misschien wel een verrassing te wachten staat.  Aan de overkant van de tuin is een buitengewoon podium. Geniet daar van een high tea en de mooiste muziek tussen het rustgevende groen. Een prachtige muzikale ervaring!

Bekijk hier de plattegrond van het nieuwe terrein