nieuws

Nieuwe namen: Seun Kuti, Wende en meer!

We mogen weer nieuwe namen toevoegen!

Met Wende, Seun Kuti & Egypt 80 en special guest Soweto Kinch, laten we weer zien dat wij een ander geluid laten horen. Geluid van ver én van dichtbij. De Amsterdam Klezmerband zal optreden met de Hongaarse band Söndörgő. Ook de Zuid Afrikaanse band The Brother Moves On en Roomful of Teeth uit de Verenigde Staten zijn onderdeel van onze line-up.

Seun Kuti & Egypt 80 met special guest Soweto Kinch

Seun Kuti en zijn special guest Soweto Kinch staan met een spetterend repertoire op Music Meeting. Al op twaalfjarige leeftijd trad Seun op in ‘Egypt 80’, de band van zijn vader en legendarische afrobeat-pionier ‘Fela Kuti’. Seun Kuti blijft dicht bij de sound en vibes van afrobeat. Op het moment staat Seun Kuti met zijn nieuwe hit ‘Black Times’ op nummer 8 in de Billboard World Music Charts, hij heeft dit nummer met gitaar virtuoos Carlos Santana opgenomen!

Wende

Haar talent kent geen grenzen. Met haar scherpzinnige eigen stem en gezonde hekel aan hokjes en trends, verhalen op het snijvlak van wie en waarom, is deze singer/songwriter, theatermaakster en chansonnière een mooie aanvulling op het programma.

Amsterdam Klezmerband & Söndörgő

De Amsterdam Klezmerband  speelt een gevarieerde aanbod van klezmer, Balkan, ska, jazz, zigeuner en hiphopmuziek. De Amsterdam Klezmerband speelt samen met Söndörgő, een jonge frisse band uit Hongarije. Waar ze ook spelen, er zal gedanst worden!

Koop tickets