nieuws

Nieuwe acts: Derek Gripper, Red Baraat, Shishani Vranckx & Neco Novellas

Meer namen op Music Meeting!

Het is lente, de zon schijnt en… Music Meeting voegt weer muzikale toppers aan de line-up toe! Tijdens het Pinksterweekend kun je nu ook genieten van Derek Gripper, Red Baraat en Shishani Vranckx & Neco Novellas. Daarbij zijn de speeldagen van de artiesten bekend. Kijk dus snel in het programma voor de volledige line-up. 

Bekijk Programma

Ontmoet Red Baraat

Red Baraat uit New York betovert het publiek met funk, groove, jazz, hip-hop, bhangra, bollywood, go-go en veel meer! Het wordt een spetterende live-performance want ze staan bekend als de ‘best party band in years’! Op zondag komt deze kleurrijke band het festivalterrein op stelten zetten, ben jij er ook bij?

Derek Gripper is back!

Na het succes van vorig jaar zijn wij trots om Derek Gripper weer te mogen ontvangen! De Zuid-Afrikaanse gitarist speelt koramuziek op de klassieke gitaar en bewerkt prachtstukken van Malinese kora-meesters zoals Toumani Diabaté en Ballaké Sissoko. Geweldige ideeën zijn vaak eenvoudig…

Shishani Vranckx & Neco Novellas

De Uitdaging is al jaren een begrip bij publiek en artiesten. Onder leiding van Thijs Borsten komen grote namen bij elkaar en ontstaan er spetterende muzikale confrontaties. Voor Music Meeting brengt Thijs twee giganten uit de Afrikaanse scene samen: Neco Novellas en de Namibische Shishani Vranckx. Neco Novellas komt uit Mozambique en studeerde in Portugal klassieke gitaar en zang. Neco is een ware stemkunstenaar en staat bekend als de Bobby McFerrin van Afrika. Shishani Vranckx is de koningin van de Namibische muziekscene, ze is een talentvolle singer-songwriter. Ze groeide op in Nederland maar haar stijl is sterk beïnvloed door de Afro-Amerikaanse en Afrikaanse muzikale tradities.

Wall of fame

Historie

Team