nieuws

Met je saxofoon gratis naar Music Meeting!

Bring your SAX!

Met je saxofoon gratis naar Music Meeting Festival

Op zaterdag 19 mei kan je met je saxofoon gratis naar International Music Meeting Festival. Music Meeting organiseert dan de openingsact Bring your SAX. De Amerikaanse saxofonist Derek Brown stoomt saxofonisten in razend tempo klaar voor een live performance op het festivalterrein.

Dus ben of ken jij een gedreven saxofonist en wil je deelnemen aan de openingsact van Music Meeting 2018 samen met Derek Brown? Meld je dan aan door een mail te sturen naar floor@musicmeeting.nl. De openingsact is op zaterdag 19 mei om 14h30 op het festivalterrein in Park Brakkenstein. Derek Brown stoomt je in een korte workshop om 13h30 klaar voor deelname. Iedereen kan meedoen, ongeacht leeftijd of niveau. Na de act kunnen deelnemers hun saxofoon veilig achterlaten bij het servicepunt en deze dag alle concerten op het festival bezoeken.

Derek Brown

Derek Brown is de uitvinder van de ‘BEATBoX SAX’. Hij is een alleskunner; speelt van klassiek tot funk tot jazz. Een man met een overweldigende techniek en een bizar brede smaak. Want hij speelt Bach en Elvis, Herbie Hancock, Justin Bieber en The Police. Soms zwoel, soms opzwepend, soms fluisterend als iemand die je een belangrijk geheim vertellen wil: slechts één man kan het hele publiek laten zwijmelen of juist uitzinnig laten dansen. Brown inspireert saxofonisten wereldwijd. Zijn filmpjes op youtube zijn inmiddels ruim 7 miljoen keer bekeken.