Vrijwilligers

Houd je van een uitdaging? En heb je een groot hart voor muziek en in het bijzonder voor Music Meeting? Meld je dan aan als vrijwilliger!

Waarom vrijwilliger worden bij Music Meeting?

  • je maakt deel uit van een dynamische, culturele organisatie
  • je hebt gezellige dagen met leuke mensen in een prachtig park en met fantastische muziek
  • je krijgt toegang tot alle podia en backstage
  • je krijgt een uniek t-shirt van Music Meeting
  • en natuurlijk zorgen wij voor een hapje en een drankje

Informatiebalie

Informatiebalie

Het team van de informatiebalie geeft informatie over het festival, zijn als het ware de ‘oren en ogen’ van het festival. Bezoekers komen hier met allerlei soorten vragen.  Ook worden ‘gevonden en verloren voorwerpen’ hier geregistreerd.

Profiel: Dit team bestaat uit actieve mensen die gastvrij en klantvriendelijk zijn. Je weet mensen goed te woord te staan, bent helder in communicatie en weet problemen om te zetten in oplossingen. Goed kunnen luisteren is belangrijk.

Werktijden: tussen 4 en 6 uur

Merchandise

Merchandise

Het Merchandise team draagt zorg voor de verkoop van de festival-merchandise.

Profiel: Dit team bestaat uit enthousiaste, praktische vrijwilligers, die gemakkelijk contact leggen met de bezoekers. Het team is vlot, klantvriendelijk en weet te overtuigen.

Werktijden: Vanaf opening tot sluitingstijd, diensten tussen de 4 en 6 uur.

Campingmedewerker

Campingmedewerkers
Het team van de camping heet de gasten welkom en zorgt dat ze een fijn plekje vinden waar ze hun tent/caravan kunnen neerzetten. Je maakt ze wegwijs en zorgt dat ze zich aan het campingreglement houden. Daarnaast controleer je of iedereen die de camping in- en uitloopt het juiste camping/festival bandje heeft.

Profiel: We zoeken klantgerichte en oplossingsgerichte campingmedewerkers die graag een goede sfeer op de camping neer willen zetten.

Werktijden: 5 uur per dag

Munten-kassa team

Munten-kassa team

Het munten-kassa team is verantwoordelijk voor de verkoop van drank- en eetmunten aan de bezoekers

Profiel: We zoeken stressbestendige mensen die rustig maar vlot bezoekers kunnen helpen. Je werkt efficiënt, hebt inzicht in geldstromen en bent handig met diverse kassasystemen.

Werktijden: tussen 4 en 6 uur

Ticket-kassa team

Ticket-kassateam

Het Ticket-kassa team zorgt voor de kaartverkoop bij de ingang van het terrein.
Jij bent het visitekaartje van het festival.

Profiel: Dit team bestaat uit vrijwilligers die een verantwoordelijke instelling hebben, punctueel kunnen werken en helder kunnen communiceren met bezoekers. Zelfverzekerd, betrouwbaar en rustig.

Werktijden: 4 tot 6 uur

Greenteam

Greenteam

Het Greenteam zorgt voor een schone en frisse uitstraling van het festival. Dit team zorgt ervoor dat het festivalterrein de hele dag schoon wordt gehouden. Je loopt over het hele veld, pikt veel mee van de muziek en hoeft niet meer naar de sportschool!

Profiel: Dit team bestaat uit vrijwilligers die kunnen aanpoten, praktisch ingesteld zijn en in een hecht team willen samenwerken.

Werktijden: 5 á 6 uur met verschillende tussenpauzes

Backstage bar

Backstage bar

Het team van de Backstage bar verricht barwerkzaamheden. Het team schenkt koffie, thee en drankjes. Ze smeren broodjes, ruimen op en wassen af. Zij zorgen voor een goede sfeer Backstage.

Profiel: Dit team bestaat uit vlotte, praktisch ingestelde vrijwilligers die klantgericht en efficiënt kunnen werken.

Werktijden: ’s Ochtends tot ’s avonds, diensten tussen de 4 en 6 uur.

Chauffeurs

Chauffeurs

De chauffeurs zorgen er voor dat gasten, artiesten en spullen vervoerd worden en op tijd op locatie zijn.


Profiel
: Als vrijwilliger heb je een aantal jaren je rijbewijs, kun je overweg met een personenvervoer bus, ben je flexibel en ken je de weg in en rondom Nijmegen. Daarnaast ben je stressbestendig, kun je goed omgaan met (buitenlandse) artiesten en heb je logistiek inzicht.


Werktijden
: Het aantal uren en de tegenprestatie in overleg.

Flexteam

Flexteam

Het Flexteam staat paraat om onverwachte klussen en gaten in het rooster op te vangen. Je krijgt de kans om het festival op verschillende manieren mee te maken. Je zal overal met open armen ontvangen worden.


Profiel
: Dit team bestaat uit vrijwilligers met een flexibel karakter die snel kunnen handelen, weten van aanpakken, á la minute werk aanpakken, maar ook kunnen stilzitten op momenten dat er even niks te doen is.


Werktijden
: Van ’s ochtends tot ’s avonds, diensten tussen de 4 en 6 uur

Foto en Media Team

Foto en Media Team

Hou je van foto’s & video’s maken en heb je een neus voor mooie momenten.
Sluit je aan bij het Foto en Media Team als vrijwilliger!

Profiel: Waar zijn we naar op zoek? Fotograaf of filmer: Je bent goed in sfeerbeelden schieten van het festival, de bezoekers, artiesten en optredens. Je hebt bij voorkeur een eigen camera en een laptop waarmee je meteen je foto’s of video’s kunt editen.


Werktijden:
Tijdens het festival, mogelijk kort na het festival, diensten van 4-6 uur.

Barpersoneel

Publieksbar

Het team van de publieksbar verricht barwerkzaamheden. Je neemt bestellingen aan, schenkt drankjes in, rekent af en bent klantvriendelijk. Je werkt onder een ervaren barhoofd en kunt zodoende ook nog wat leren

Profiel: Dit team bestaat uit vlotte, praktisch ingestelde vrijwilligers die klantgericht en efficient kunnen werken. Horeca ervaring is prettig, maar niet noodzakelijk.

Werktijden: 5 á 6 uur per dag

Kinder- en randprogrammering

Kinder- en randprogrammering

Als vrijwilliger ben je actief betrokken bij de kinder/randprogrammering area. Hier worden verschillende workshops gegeven voor jong en oud. Ook begeleid je de kinderactiviteiten op deze plek van het veld.

Profiel: Dit team bestaat uit vrijwilligers die creatief, initiatiefrijk en enthousiast zijn. Natuurlijk werk je graag met jong en oud en heb je het in je om verschillende generaties te verbinden.

Werktijden: ’s Middags tot begin avond, diensten tussen de 4 en 6 uur.