Vrijwilligers

Houd je van een uitdaging? En heb je een groot hart voor muziek en in het bijzonder voor Music Meeting? Meld je dan aan als vrijwilliger!

Waarom vrijwilliger worden bij Music Meeting?

  • je maakt deel uit van een dynamische, culturele organisatie
  • je hebt gezellige dagen met leuke mensen in een prachtig park en met fantastische muziek
  • je krijgt toegang tot alle podia en backstage
  • je krijgt een uniek t-shirt van Music Meeting
  • en natuurlijk zorgen wij voor koffie, thee, broodjes en consumptiemunten

Ontvangst team

Ontvangst team

Het ontvangstteam zorgt voor een gastvrije ontvangst van de bezoekers. Je bent de gastvrouw of gastheer van het festival. Je ontvangt de bezoekers en geeft informatie over het festival.

Profiel: We zoeken hiervoor klantvriendelijke, assertieve communicatie toppers met een goede uitstraling. Je bent helder in communicatie en weet problemen om te zetten in oplossingen. Betrouwbaar en de rust kunnen bewaren.

Werktijden: 4 tot 6 uur

Informatiebalie

Informatiebalie

Het team van de informatiebalie geeft informatie over het festival, zijn als het ware de ‘oren en ogen’ van het festival. Bezoekers komen hier met allerlei soorten vragen, soms ook met klachten.  Ook worden ‘gevonden en verloren voorwerpen’ hier geregistreerd.

Profiel: Dit team bestaat uit actieve mensen die gastvrij en klantvriendelijk zijn. Je weet mensen goed te woord te staan, bent helder in communicatie en weet problemen om te zetten in oplossingen. Goed kunnen luisteren is belangrijk.

Werktijden: 4 tot 6 uur

Merchandise

Merchandise

Het Merchandise team draagt zorg voor de verkoop van merchandise van het festival en de artiesten. Daarnaast is dit team actief bij signeersessies met artiesten.

Profiel: Dit team bestaat uit enthousiaste, praktische vrijwilligers, die gemakkelijk contact leggen met de bezoekers. Je kunt goed met geld omgaan en hebt oog voor het aantrekkelijk presenteren van merchandise en cd’s. Het team is vlot, klantvriendelijk en weet te overtuigen.

Werktijden: Vanaf opening tot sluitingstijd, diensten tussen de 4 en 6 uur.

Campingmedewerker

Campingmedewerkers

Het team van de camping heet de gasten welkom en zorgt dat ze een fijn plekje vinden waar ze hun tent/caravan/camper kunnen neerzetten. Je maakt ze wegwijs en zorgt dat ze zich aan het campingregelement houden. Daarnaast controleer je of iedereen die de camping in- en uitloopt het juiste camping/festival-bandje heeft.

Profiel: We zoeken klantgerichte en oplossingsgerichte campingmedewerkers die graag een goede sfeer op de camping neer willen zetten.

Werktijden: 5 uur per dag

Movie Meeting

Movie Meeting

Op het terrein staat een bus waar muzikale films worden gedraaid. Je staat bij de deur en bent verantwoordelijk voor het starten van de film en het beantwoorden van vragen over de films.

Profiel: Dit team bestaat uit vrijwilligers die het leuk vinden om gastheer/gastvrouw te spelen. Aangezien je soms alleen staat, is het belangrijk dat je zelfstandig kunt werken.

Werktijden: tussen 4 en 6 uur

 

Ticket-kassa team

Ticket-kassa team

Het Ticket-kassa team zorgt voor de kaartverkoop en het scannen van tickets bij de festivalingang. Jij bent het visitekaartje van het festival.

Profiel: Dit team bestaat uit vrijwilligers die een verantwoordelijke instelling hebben, punctueel kunnen werken en helder kunnen communiceren met bezoekers. Zelfverzekerd, betrouwbaar en rustig.

Werktijden: 4 tot 6 uur

Greenteam

Greenteam

Het Greenteam zorgt voor een schone en frisse uitstraling van het festival. Dit team zorgt ervoor dat het festivalterrein de hele dag schoon wordt gehouden. Je loopt over het hele veld, pikt veel mee van de muziek en hoeft niet meer naar de sportschool!

Profiel: Dit team bestaat uit vrijwilligers die kunnen aanpoten, praktisch ingesteld zijn en in een hecht team willen samenwerken.

Werktijden: ’s Ochtends tot ’s avonds, langere diensten met verschillende tussenpauzes.

Backstage bar

Backstage bar

Het team van de Backstage bar verricht barwerkzaamheden. Het team schenkt koffie, thee en drankjes. Ze smeren broodjes, ruimen op en wassen af. Zij zorgen voor een goede sfeer Backstage.

Profiel: Dit team bestaat uit vlotte, praktisch ingestelde vrijwilligers die klantgericht en efficiënt kunnen werken.

Werktijden: ’s Ochtends tot ’s avonds, diensten tussen de 4 en 6 uur.

Chauffeurs

Chauffeurs

De chauffeurs zorgen er voor dat gasten, artiesten en spullen vervoerd worden en op tijd op locatie zijn.

Profiel: Als vrijwilliger heb je een aantal jaren je rijbewijs, kun je overweg met een personenvervoer-bus, ben je flexibel en ken je de weg in en rondom Nijmegen. Daarnaast ben je stressbestendig, kun je goed omgaan met (buitenlandse) artiesten en heb je logistiek inzicht.

Werktijden: Het aantal uren en de tegenprestatie in overleg.

Munten-kassa team

Munten-kassateam

Het muntenkassa team is verantwoordelijk voor de verkoop van drank- en eetmunten aan de bezoekers.

Profiel:
We zoeken stressbestendige mensen die rustig maar vlot bezoekers kunnen helpen. Je werkt efficiënt, hebt inzicht in geldstromen en bent handig met diverse kassasystemen.

Werktijden:
tussen 4 en 6 uur

Hekwachten

Hekwachten

De hekwachten staan bij de hekken rondom de Hortus. Je geeft informatie over het festival aan geïnteresseerde voorbijgangers. Daarnaast let je op dat er geen mensen het veld op gaan zonder toegangsbewijs. In dat geval geef je dit door aan de beveiliging.

Profiel: Dit team bestaat uit mensen die graag zelfstandig werken. Je maakt wel deel uit van een team, maar staat vooral alleen bij het hek. Je bent enthousiast en staat stevig in je schoenen.

Werktijden: 4 uur

Mini Meeting

Mini Meeting

De Mini Meeting is het speciale kinderterrein waar onder andere workshops worden gegeven. Je begeleidt de diverse kinderactiviteiten.

Profiel: Dit team bestaat uit vrijwilligers die creatief, initiatiefrijk en enthousiast zijn. Natuurlijk werk je graag met kinderen.

Werktijden: ’s Middags tot begin avond, diensten tussen de 4 en 6 uur.

Barpersoneel

Barpersoneel

Als barmedewerker sta jij achter de bar. Je neemt bestellingen op en schenkt drankjes in voor het publiek. Een biertje tappen hoort daar ook bij. Je werkt onder begeleiding van een barhoofd.

Profiel: We zoeken vlotte en praktisch ingestelde mensen. Je bent sociaal en kunt overweg met allerlei soorten mensen.

Werktijden: 5 á 6 uur per dag

Flexteam

Flexteam

Het Flexteam staat paraat om onverwachte klussen en gaten in het rooster op te vangen. Je krijgt de kans om het festival op verschillende manieren mee te maken. Je zal overal met open armen ontvangen worden.

Profiel: Dit team bestaat uit vrijwilligers met een flexibel karakter die snel kunnen handelen, weten van aanpakken, á la minute werk aanpakken, maar ook kunnen stilzitten op momenten dat er even niks te doen is.

Werktijden: Van ’s ochtends tot ’s avonds, diensten tussen de 4 en 6 uur

Silent Disco

Silent Disco

Bij de Silent Disco wordt avontuurlijke en aanstekelijke muziek gedraaid. Het team deelt draadloze koptelefoons uit en draagt er zorg voor dat alle koptelefoons weer ingenomen worden. Je houdt ook een oogje in het zeil, zodat je meteen kunt bijspringen als iemand een probleem heeft met zijn koptelefoon.
Profiel: Dit team bestaat uit enthousiaste en oplettende vrijwilligers die gemakkelijk contact leggen met de bezoekers. Je kunt de bezoekers enthousiasmeren voor de Silent Disco en mag ook zeker zelf meebewegen!
Werktijden: Vanaf opening tot sluitingstijd, diensten tussen de 4 en 6 uur.