Geef een toegift!

Ook dit jaar is het mogelijk om voor Music Meeting mee te doen aan het ‘Geef een Toegift’ initiatief.

Trakteer iemand die het niet kan betalen op een festivalkaartje!
Koop je een Music Meeting Festival kaartje? Geef dan ook iemand die dit niet kan betalen een kaartje cadeau. Wij vragen je een donatie te doen, zodat iedereen kan genieten van onze voorstellingen. Met deze actie, onderstrepen we de verbindende kracht van kunst en cultuur in onze samenleving.

Het ‘uitgestelde kaartje’
‘Geef een Toegift’ is een initiatief van De Verenigde Podiumkunstenfestivals, een samenwerkingsverband van meer dan 40 landelijke festivals. Door het hele land roepen de festivals publiek op om een entreekaartje te kopen voor iemand met minder financiële middelen. ‘Geef een Toegift’ komt voort uit de ambitie een nieuwe stap te zetten in het toegankelijk maken van de podiumkunsten, en een breed en nieuw publiek te bereiken. De festivals zetten in op inclusiviteit en diversiteit en onderstrepen hiermee hun verbindende kracht. Naar analogie van de ‘uitgestelde koffie’ (een project waarbij in koffiezaken bij het afrekenen van een kop koffie voor een tweede kop betaald kon worden, die later door iemand met minder financiële middelen gedronken kon worden) komen de festivals met het ‘uitgestelde kaartje’.

Hoe werkt het?
De ‘Geef een Toegift’ kaartjes zijn beschikbaar op de ticket pagina van deze website. Tegelijk met het bestellen van je eigen kaartjes, kun je ook een hele of een halve kaart cadeau doen aan iemand die niet de financiële mogelijkheden heeft om zijn eigen kaart te kopen. Music Meeting verdubbelt het aantal kaartjes die op deze manier gekocht worden.