ANBI

Stichting Music Meeting is erkend als culturele ANBI. Daarbij hoort de verplichting om de volgende gegevens online te publiceren:

Naam

Stichting Music Meeting

Fiscaal nummer

008910303B01

Contactgegevens

Postbus 1535, 6501 BM Nijmegen
E-mail: seeyou@musicmeeting.nl

Beleidsplan

Music Meeting wil een zo groot en divers mogelijk publiek bereiken voor onbekende, hoogwaardige en spannende internationale muziek die zelden of niet in Nederland en Europa live te bewonderen is. Music Meeting is een inspirerende ontmoetingsplek voor alle groepen die de liefde voor de verrassing delen: betrokken musici, experts, professionals, amateurs, talenten, ambassadeurs en liefhebbers

Bestuurders
Pieter van Ree, voorzitter
Hakky Raijmakers, penningmeester
Wouter Wolff, secretaris
Phebe Kloos, algemeen bestuurslid
Beloningsbeleid

Stichting Music Meeting heeft geen werknemers in dienst. Diensten worden ingehuurd (freelance), en er wordt gebruik gemaakt van vrijwilligers. Het bestuur is onbezoldigd (vrijwillig). De vergoedingen aan freelancers en vrijwilligers voldoen aan de wettelijke norm- en regelgeving.

Doelstelling

Music Meeting wil in een meerdaags festival westerse en niet-westerse muziekvormen samenbrengen, waarin met name het improvisatie-element de verbindende factor is. Vernieuwing, kwaliteit en integriteit vormen de belangrijkste selectiecriteria bij de totstandkoming van het festivalprogramma.

Activiteiten

Kernactiviteit van Stichting Music Meeting is het organiseren van het 3-daagse festival Music Meeting.

Financiële verantwoording
Jaarverslag 2019