nieuws

Alles wat je nog moet weten voor Music Meeting 2018!

Kom je naar Music Meeting?
Dan moet je dit nog even weten: 

Dit Pinksterweekend geniet je het hele weekend van bijzondere optredens, ontdek je nieuwe muziek en laat je je verrassen tussen het prachtige groen van Park Brakkenstein… 
Bij het intieme Ziro podium kun je elke dag terecht voor het eerste concert. Daarna zijn er ook bij de grote festivaltent Nikko bijzondere optredens en er zijn maar liefst drie concerten bij Mystic, achter de Botanische Tuin. Je ontdekt nieuwe talenten bij Forssa, en je komt nóg dichterbij de artiesten bij Oyo. De hele dag kijk je muziekdocu’s in de Movie-caravan.


De zon komt ook naar Music Meeting!

Er is prachtig weer voorspeld… Vergeet je zonnebrand niet en als het ’s avonds afkoelt, warm je op bij de gezellige vuurplaats op het terrein.
Het hele programma op je smartphone met de TimeSquare app:
Wist je dat tickets aan de kassa €35,- kosten en online maar €29,79? Koop dus snel nog online je ticket! 

Zaterdag 19 mei:

De eerste dag van Music Meeting starten we om 13.00 uur. Om 14.30 uur is de officiele opening op het grote veld. Kom op tijd, want dit wordt heel bijzonder! Kinderen kunnen terecht bij de Mini Area van 15.00-19.00 uur en jij geniet tot middernacht van muzikale hoogstandjes, lekker eten en drinken en een goede sfeer bij al onze grote en kleine podia.
Tip van de dag: Ode aan de Braziliaanse Choro en Samba-Jazz door Teun Breemers, Henrique Gomide en Antoine Duijkers, om 15.15 uur op het Mystic podium (bij de Hortus).

Zondag 20 mei:

Pinksteren vier je in Brakkenstein! Zondag openen we om 13.30 uur. Van 15.00-19.00 uur is er ook weer een programma bij de Mini Area en om middernacht sluit het terrein. Elke dag is er ruim 20 uur (!!!) muziek op de verschillende podia.
Tip van de dag: Het Amerikaanse vocale ensemble Roomful of Theeth. Een indrukwekkende ode aan het menselijk stembereik. 14.30 uur, Ziro.
En nog een tip, omdat we niet kunnen kiezen: La Mambanegra. Deze Colombianen geven Salsa een nieuwe draai met Funk en R&B. 22.30 uur, Nikko.

Maandag 21 mei:

Op Tweede Pinksterdag gaan we lekker vroeg open: al om 11.30 uur! De Mini Area is vandaag ook eerder open: van 13.00-18.00 uur. Om 22.00 uur sluiten de hekken van Music Meeting en moeten we weer een jaartje wachten…
Tip van de dag: Seun Kuti & Egypt 80 ft Soweto Kinch. De jongste zoon van afrobeatpionier Fela, met de band van z’n vader: Egypt 80. Een uniek optreden, want de Britse altsaxofonist Soweto Kinch is te gast en combineert soul, jazz en hiphop. Typisch zo’n concert waarvan je wil zeggen: daar was ik bij!

Bereikbaarheid:

Met de auto volg je de borden Universiteit of Radboud UMC. Daar kun je ook gratis parkeren. Kom je met OV? Goed bezig! Elk half uur gaat er een trein naar Heyendaal, op loopafstand van het park. Je fiets stal je gratis naast het park in de fiestenstalling (aan het eind van het fietspad langs het Gymnasion richting Park Brakkenstein).

Join the pipe

Gebotteld water is goed voor 300 x zoveel CO2-uitstoot dan kraanwater… en omdat wij in Nederland het beste kraanwater ter wereld hebben, vinden wij het dus een goed idee dat we lekker kraanwater drinken op Music Meeting. Vorig jaar kon je al een Join the Pipe flesje kopen bij ons, dat kan dit jaar natuurlijk weer maar je mag ook die van vorig jaar meenemen. Er zijn waterpunten waar je gratis je Music Meeting-Join the Pipe fles bij kunt vullen.

Camping en Glamping

Niets missen? Blijf slapen! Dan heb je dé ultieme festivalbeleving: Een kopje koffie van de barista, een lekker ontbijtje bij de campingwinkel, en daarna het terrein op voor het eerste concert. Je slaapt namelijk midden in het festivalpark. En er is zelfs een speciaal camping-programma! Je kunt ook luxe kamperen op onze Glamping…