Ben jij dit weekend ook op International Music Meeting Festival? Hier zijn nog 10 belangrijke dingen die goed zijn om te weten!

1. Openingstijden festival

Zaterdag 8 juni gaat het festivalterrein om 13.30 uur open. Om 14.00 is in het festivalhart de officiële opening van deze 35ste editie van Music Meeting met een spetterend optreden door sambaband Roda da Holanda. Om 15.00 uur gaat op het podium Ziro het programma van start met het concert van Coladera. Zondag 9 juni opent het festivalterrein om 13.30 uur. Maandag 10 juni opent het festivalterrein om 12.00 uur.

2. Indeling festivalterrein

Het festivalterrein is ten opzichte van vorig jaar een beetje veranderd. De ingang van het terrein vind je aan de Driehuizerweg. Wanneer je het terrein op loopt, kom je meteen terecht in het festivalhart. Hier sta je midden tussen de podia Nikko en Forssa, de foodtrucks, de Movie-container en de Yuty-area waar je o.a. munten kunt kopen. De podia Ziro en Oyo zijn vanaf de ingang aan je rechterhand. Vanuit het festivalhart kun je door de botanische tuin naar de Mystic. Bekijk hier de plattegrond.

3. Blokkenschema

In één overzicht bekijken waar alle artiesten waar en wanneer te zien zijn? Check het programmaoverzicht en blokkenschema op onze site!

4. TimeSquare

Tip! Het blokkenschema vind je ook in de gratis TimeSquare app. Hier kun je aangeven welke concerten je wilt zien. De app stuurt je – op verzoek – zelfs een melding als er een concert op het punt staat om te beginnen! Superhandig dus.

5. Whatsapp service

Het laatste nieuws ontvang je via onze gratis Whatsapp service. Ook kun je hier je vragen naartoe sturen. Doe dit door ‘”MMaan” te appen naar: +31621436800.

6. Route en parkeren

Park Brakkenstein is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf Nijmegen Centraal Station vertrekt elk halfuur een trein die op station Nijmegen Heyendaal stopt. Vanaf daar wandel je via de Heyendaalseweg in iets minder dan tien minuten naar Park Brakkenstein.

Vanaf station Nijmegen kun je ook buslijn 13, 14 of 15 nemen. Check 9292ov.nl en typ als bestemming Driehuizerweg in Nijmegen in. De dichtstbijzijnde bushaltes zijn halte Erasmusgebouw en halte Huygensgebouw. Vanaf de bushalte is het ongeveer 6 minuten lopen.

Kom je met de auto? Stel je navigatie in op de Heyendaalseweg in Nijmegen. Bij de Radboud Universiteit staan er gele borden met P7, P10 en P12, dit zijn de parkeerterreinen waar je gratis kunt parkeren.

Heb je een plekje op de camping? Stel dan je navigatiesysteem in op de d’Almarasweg (ter hoogte van Hotel Beau). De tijdelijke campingingang vind je links van Hotel Beau. Je kunt met je auto het terrein oprijden om je tent, caravan of camper op te bouwen. Zodra dat gedaan is, kun je parkeren op P7, P10 of P12.

7. Cashless – alleen pinnen

Music Meeting is dit jaar cashless! Zorg dus dat je een pinpas meeneemt. Op Music Meeting zelf betaal je met munten. Je kunt deze op het festivalterrein alleen met een pinpas kopen bij de muntenkassa.

8. Eten & Drinken

Voor lekker eten en drinken kun je zeker terecht op Music Meeting! In ons festivalhart vind je de leukste en lekkerste foodtrucks. Er is een uitgebreide vegetarische food line-up! Eigen eten & drinken meenemen is niet toegestaan.

Gratis kraanwater

Op Music Meeting is geen verpakt water te koop. Plastic wegwerpflesjes mag je niet meenemen op het festivalterrein, hardplastic flessen (Doppers, bidons etc.) zijn wel toegestaan. Ook verkopen we bij de bars hele mooie herbruikbare waterflesjes met gekoeld kraanwater! Op het festival zijn twee waterpunten waar je je eigen waterfles kunt bijvullen.

9. Wat mag je wel en niet meenemen?

Check onze huisregels nog eventjes om verrassingen te voorkomen!

10. Nou, wij zijn er wel klaar voor hoor, jij ook?

Op het festivalterrein worden de laatste voorbereidingen getroffen. De podia staan, de bars zijn opgebouwd, de lange tafels in het festivalhart staan klaar om vele vrolijke festivalgangers te ontvangen. Artiesten vertrekken vanuit de hele wereld richting Nijmegen en onze vrijwilligers springen op de fiets om aan het werk te gaan de komende dagen. Samen met jullie gaan we er een geweldige 35e editie van maken! Tot gauw… tot 8, 9 en 10 juni 2019!