Overnachten op Music Meeting Festival

Beleef de ‘Full Music Meeting Experience’ op onze camping!

Midden op het festivalterrein ligt, verborgen tussen bomen en struiken, onze idyllische festivalcamping. Deze prachtige plek is voorzien van alle gemakken om jou de ultieme Music Meeting Experience te bezorgen. Voor de campinggasten van Music Meeting is er een speciaal campingprogramma! Op zondag en maandagochtend worden (gratis) workshops georganiseerd. Dat is de ochtend nog eens lekker beginnen! De workshops beginnen zondag -en maandagochtend om 10:00 op het campingterrein. 

Campingprogramma zondag

Op zondagochtend maak je een frisse start met YinYang Harmony. De dag goed starten doe je met oefeningen om je geest te laten ontwaken en je lichaam soepel te maken. De oefeningen zijn gebaseerd op meditatie, taiji en qigong. Deze ochtend leggen we de nadruk op de dynamische oefeningen van het systeem. Met zijn ruim 25 jaar ervaring laat Frans van Heel je kennis maken met de YinYang Harmony-methode.

De invalshoek van Stichting YinYang Harmony is uniek, omdat de oefeningen op een bijzondere manier de samenhang tussen lichaam en geest tot uitdrukking brengen. De juiste balans vinden tussen inspanning en ontspanning en voor jezelf opkomen vragen soms om wat extra ondersteuning. Wij helpen je daarbij graag op weg. Ons uitgangspunt is namelijk dat ook jij op elk moment de kwaliteit van je leven kan verbeteren. Dus doe met ons mee!

Campingprogramma maandag

Op maandag rond 10 uur begint je dag met Birgit. Birgit geeft lessen in hatha yoga. Hierbij is veel ruimte voor het ervaren van elke houding, waardoor er ontspanning kan ontstaan in de inspanning. Leuk voor de onervaren en ervaren yogi! Birgit zal met behulp van milde yoga houdingen stijve ledenmaten soepel maken, zodat er in de middag weer volop gedanst kan worden!

Festival Needs zorgt dat het jou aan niets ontbreekt

Een complete uitgeruste campingwinkel kan natuurlijk niet ontbreken op een festivalcamping. Bij Festival Needs koop je van tandenborstel tot scheerlijn en van luchtbed tot teenslippers. Geen zin om met je kampeerspullen te sjouwen? Je kunt nu al alles wat je nodig hebt bestellen in de webshop, en tijdens Music Meeting ophalen bij de campingwinkel. 

Een gespreid bedje

Zo luxe heb je nog nooit op een festival geslapen… Op onze Glamping kun je bijvoorbeeld een Bed-Stay huren. Je slaapt dan met vier personen in echte (stapel)bedden, waar je slaapzak al voor je uitgrold is…Dan ben je ’s ochtends goed uitgerust om weer vol in de muziek te duiken! Is een Bed-Stay te veel van het goede voor je? Voor €69 staat er een 2-persoons KarTent en voor €99,- een ruime 2-persoons Festipi voor je klaar. Beiden met een 7cm dikke slaapmat en katoenen slaapzak. *

* Om een Glamping accommodatie te huren, heb je als basis een campingticket nodig. Een losse Glamping-reservering is dus niet genoeg om het terrein op te mogen.

Over International Music Meeting Festival

Wall of Fame

Programma-archief