BassekouKouyate RSchonenberg1 kopieren

Exclusief VIP-Event met Rijn Vogelaar

Wat kunnen organisaties leren van muziek en van muzikanten? De dynamiek van enthousiasme werkt aanstekelijk en zet aan tot grote prestaties.

Tijdens een exclusief VIP-event op Music Meeting 2017 laat sociaal psycholoog en auteur Rijn Vogelaar zien hoe muzikaal succes werkt aan de hand van de drie stappen die nodig zijn om een beweging van enthousiasme te creëren. Op zaterdag 3 juni spreekt Rijn Vogelaar op het festivalterrein vlak voordat de poorten naar 33rd Music Meeting open gaan.

Flame, Flow, Flood
Rijn Vogelaar vertelt over de ‘enthousiasme trilogie’. Het enthousiasme van het management, medewerkers en klanten wijst de weg naar de Flame, het Olympische vuur van een organisatie. Positieve feedback van leiding, collega’s en klanten zorgen voor Flow. Wanneer het enthousiasme zich ook buiten de organisatie begint te verspreiden ontstaat Flood. Deze dynamiek van enthousiasme is in pure vorm aanwezig in muziek.
Inspiratie (Flame), samenspel (Flow) en het juichende publiek (Flood). Wanneer een organisatie deze dynamiek volgt wordt werken leuker, het geeft veel voldoening en het creëert meerwaarde voor de omgeving.

Rijn Vogelaar

Rijn spreekt wereldwijd over de dynamiek van enthousiasme, geeft les aan de technische universiteit van Hong Kong en mocht vorig jaar de NPO 3FM-dj’s 

rijnvogelaar

in the flow brengen voor Serious Request. Hij presenteerde eerder samen met Niels Aalberts (voormalig manager Kyteman) over de dynamiek van enthousiasme in muziek.

Rijn is auteur van ‘De Superpromoter’, de EnthousiasmeTrilogie ‘Flame, Flow, Flood’ en oprichter van de Superpromoter Academy.

“Bedrijven die sturen op enthousiasme worden niet alleen succesvoller, maar ook klantgerichter en zullen zich maatschappelijk verantwoorder gaan gedragen”, aldus Vogelaar.

Music Meeting VIP-arrangement met lezing Rijn Vogelaar, lunch en festivalbezoek
Wij nodigen u van harte uit voor de ‚Ä®lezing van Rijn Vogelaar inclusief lunch én festivalbezoek. De kosten voor dit arrangement bedragen 109 euro per persoon (ex. btw).
Dit arrangement is inclusief koffie/thee, een wereldse fusion lunch, twee consumptiemunten voor op het terrein, toegang tot het hele festivalterrein gedurende de dag en avond én natuurlijk de muzikale lezing van Rijn Vogelaar.

Programma 

13.30 - Ontvangst met lunch

14:15 - Start lezing Rijn Vogelaar

15:15 - Afsluiting programma

15.30 - Muzikale opening

00.00 - Einde

 

Aanmelding
U kunt zich aanmelden via onderstaande link.
Neem voor meer informatie contact met ons op: seeyou@musicmeeting.nl

Aanmelden voor het VIP Event met Rijn Vogelaar