Festival Music Meeting 2017 zit er op! Wat een geweldige dagen hebben we gehad! Inmiddels is Brakkenstein weer een park zonder strandje, zit Derek Gripper in het vliegtuig richting Zuid-Afrika en kunnen bij alle bezoekers, artiesten, medewerkers en vrijwilligers de beentjes omhoog! Tijd om na te genieten...

Bedankt en tot volgend jaar!

Video's

nb Benwilliams

Mis je het festivalgevoel ook al een beetje? Gelukkig heeft ons videoteam van elke dag een aftermovie gemaakt! 
Zaterdag 3 juni
Zondag 4 juni
Maandag 5 juni

In de bakfiets met...
Reporter Bregje nam een aantal artiesten mee in onze bijzondere bakfiets! Bekijk de interviews met Maarja NuutBen Williams en Derek Gripper.

Meer video's zien? Check Facebook en YouTube

nb toto

Foto's

De foto's van het festival stromen nu binnen: een deel ervan vind je al in onze fotoalbums op Facebook. Deze albums worden de komende dagen zeker nog aangevuld! Heb je ook foto's gemaakt en staan ze op Facebook, Instagram of Twitter? Vergeet ons dan niet te taggen!

 

 

 

logo mwm block

Mixed Media Lounge: 
Video's & recensies

MixedWorldMusic.com zorgde ook dit jaar weer voor een mooie line-up op podium Mezzo met interviews en mini-concerten in de Mixed Media Lounge. Bekijk de optredens en interviews terug en lees de recensies op MixedWorldMusic.com.

sbnb2

Concerttip: The Summer of Love 

Nog meer zin in muziek in de open lucht? Bezoek het theaterconcert "The Summer of Love: 1967-2017" met o.a. Leo Blokhuis, Janne Schra en Anne Soldaat. Een unieke muzikale avond in Openluchttheater De Goffert op 22 juni.

Meer informatie