Met nog een paar weken te gaan komt de 33e editie van Music Meeting steeds dichterbij! De voorbereidingen zijn in volle gang en we updaten jullie vandaag met nieuws over het programma én een speciale Moederdag-actie...

 

Nieuwsbrief DerekDerek Gripper wint Best Album-award

Onze artist in focus Derek Gripper wint met zijn album 'Libraries On Fire' een Songlines-award voor Best Album Africa & Middle East! Derek Gripperspeelt  meerdere keren tijdens Music Meeting en geeft ook een masterclass bij ArtEZ. 

De Kaapverdische accordeonspeler Bitori heeft afgelopen week bij de Cabo Verde Music Awards een Lifetime Achievement Award gewonnen. Op zondag 4 juni staat hij samen met Chando Graciosa op Music Meeting!

 

Kinderprogramma: Mini Meeting

Bij de Mini Meeting kunnen kinderen muziekworkshops volgen, creatieve activiteiten doen en spelletjes spelen. Op zondag 4 juni is er een mooie voorstelling Life of Matheo, over het avontuur van de 8-jarige Matheo, Afrikaanse dieren en wijze levenslessen. 

Wist je dat kinderen t/m 15 jaar gratis toegang hebben tot het festival? 

Bekijk het Mini Meeting-programma

 

Nieuwsbrief RadboudMuziek & wetenschap:
Meet Radboud

Kun jij een taal leren in een kwartier? Wat doet muziek met je hersenen? In samenwerking met de Radboud Universiteit heeft Music Meeting een speciaal programma opgezet waarin muziek en wetenschap samenkomen. Ga het experiment aan in de Meet Radboud-area!

 

moederdagactie2kopieMoederdag: Win 2 dagkaarten!

Reminder: zondag 14 mei is het Moederdag! Wat is nou mooier dan je moeder te verrassen met een dagkaart voor Music Meeting? Vertel ons waarom jouw moeder een ticket voor Music Meeting verdient. Reageer as. zondag op Facebook en maak kans op 2 dagkaarten voor Music Meeting.