Music Meeting gratis voor kinderen tot en met 15 jaar

Het kinderprogramma van festival Music Meeting 2017 is compleet. De jongste bezoekers van het festival kunnen zich de hele dag vermaken met muziekworkshops met festivalartiesten, creatieve activiteiten en spelletjes. Op 3, 4 en 5 juni wordt Park Brakkenstein in Nijmegen gevuld met muziek uit alle windstreken, van Colombia tot Estland, van Myanmar tot New York. Kinderen tot en met 15 jaar kunnen onder begeleiding van een volwassene gratis naar binnen.

Spelen, leren en muziek maken
Het speciale kinderprogramma ‘Mini Meeting’ vindt plaats op de zondag en maandag van Music Meeting. Kinderen kunnen onder meer kennismaken met robot Bibi die ze vreemde talen leert, een workshop ‘body percussion’ krijgen van leden van het Ricciotti Ensemble of muziekinstrumenten knutselen. Voor kinderen vanaf 8 jaar zijn er mini lezingen van de Radboud Universiteit. Hier vertelt een wetenschapper bijvoorbeeld over het feit dat iedereen eigenlijk een beetje Japans kan praten en is er een lezing van iemand die alles weet over het Jeugdjournaal en wat je daar nu eigenlijk van leert.

Speciale kindervoorstelling
Op zondag om 16.15 uur is er een voorstelling speciaal voor kinderen. Life of Matheo gaat over een Afrikaans jongetje dat op avontuur gaat en in verschillende leermomenten terecht komt. De muziek speelt in dit verhaal de hoofdrol en neemt de luisteraar mee met Matheo op avontuur door Afrika.

Voordelige voorverkoop & kinderen gratis toegang
Diverse kaartsoorten voor Music Meeting zijn voordelig in de voorverkoop te verkrijgen.
Het complete festival is toegankelijk met een 3-dagen passe-partout of een dagkaart voor zondag of maandag. Bezoekers kunnen voor 7 euro de festivalsfeer meemaken met een dagkaart PARK, waarmee optredens in de open tenten bezocht kunnen worden. Kinderen tot en met 15 jaar kunnen onder begeleiding van een volwassene gratis naar binnen. Het complete programmaboekje is hier te lezen en te downloaden.