Algemeen

Locatie

Music Meeting vindt plaats in het prachtige Park Brakkenstein in Nijmegen, gemakkelijk te bereiken per fiets, auto en openbaar vervoer. In het park bevindt zich ook de festivalcamping waar festivalgangers kunnen overnachten.

Adres

Park Brakkenstein
Driehuizerweg
6525 PL Nijmegen
Google Maps

Openingstijden

Festivalterrein & kassa:

Zaterdag 8 juni: 13:30 uur tot 00.00 uur
Zondag 9 juni: 13:30 uur tot 00.00 uur
Maandag 10 juni: 11.30 uur tot 23.00 uur

De camping gaat op zaterdag om 11:00u open en sluit op maandag om 00.00u.

Garderobe

Tassen en jassen mag je meenemen op het festivalterrein. Je kunt je tas of jas op eigen risico op laten slaan bij de informatie-balie.

Toegankelijkheid voor mindervaliden

Het festivalterrein bestaat uit grasvelden, bosgrond en verharde zandpaden en kan dus hobbelig zijn. De meeste podia hebben een verharde vloer. Er is een mindervalidentoilet aanwezig.

Heb je vragen of wil je meer weten over speciale voorzieningen op het festival? Stuur een bericht naar seeyou@musicmeeting.nl.

Huisregels

 • Houd het park schoon. Gebruik de recycle-stations!
 • Kinderen t/m 16 jaar hebben gratis toegang (onder begeleiding van een volwassene).
 • Fotografie bij zit-concerten is alleen toegestaan in de eerste 10 minuten van een concert, tenzij er een afspraak is met de organisatie.
 • Bezoekers geven bij betreden van het festivalterrein toestemming voor het maken van video-, foto- en geluidsopnamen waar de bezoeker mogelijk in of op voor zal komen. De organisatie gebruikt deze opnamen voor promotionele doeleinden.
 • Betreding van het evenemententerrein geschiedt op eigen risico.
 • Aanwijzingen en instructies van medewerkers en security dienen altijd opgevolgd te worden.
 • Toegestaan op het festivalterrein: tassen, rugtassen, kinderwagens, buggy’s, kleedjes.
 • Niet toegestaan op het festivalterrein: eigen eten & drinken, blikjes, wegwerpflesjes, eigen stoelen, drugs, professionele fotocamera’s, honden en andere huisdieren.

Telefoon opladen

Dit is alleen mogelijk op de camping, dus voor bezoekers met een camping-ticket.

Overnachten in Nijmegen

Is de festivalcamping niets voor jou? Bekijk het overzicht van alle overnachtingsmogelijkheden in Nijmegen en omgeving.

Pers

Pers en fotografen dienen accreditatie aan te vragen bij de organisatie.
Aanvraag indienen
Presskit Music Meeting 2018 (Google Drive)

Meer informatie

Vragen

Heb je nog vragen? Stuur dan een bericht naar seeyou@musicmeeting.nl of stel je vraag via Facebook.

Camping

Over de camping

Bezoekers van Music Meeting kunnen kamperen op de gezellige festivalcamping. De camping bevindt zich op het festivalterrein in Park Brakkenstein. Het kampeerterrein is omheind en er zijn campingbeheerders en beveiligers aanwezig.

Campingtickets

Campingtickets zijn alleen te bestellen in combinatie met een ticket voor het festival. Wees er snel bij want deze zijn snel uitverkocht.

Haal bij aankomst eerst bij de festivalkassa je campingbandje en festivalbandje op. Daarna heb je toegang tot de camping. Voor de route: volg de aanwijzingen van de crew op.

Route naar camping

 • Volg route naar de ingang van Music Meeting (kassa bezoekers).
 • Haal je campingbandje en festivalbandje op bij de kassa.
 • Campingbezoekers kunnen hun spullen vervolgens uitladen op de camping en daarna de auto parkeren op één van de omliggende parkeerplaatsen.
 • De parkeerterreinen P9, P10 en P12 zijn beschikbaar om gratis te parkeren. Op P7, het parkeerterrein naast het Gymnasion, is beperkt parkeergelegenheid.

Campers & Caravans

Caravans en vouwwagens zijn toegestaan op de camping. Haal eerst je campingbandje en festivalbandje op bij de festivalkassa, voordat je naar de camping rijdt.

Campers en kampeerbusjes zijn alléén toegestaan op de camping met een lekbak onder de motor, in verband met waterwinning in het gebied. Lekbakken zijn verkrijgbaar bij de campingcrew.

Douchen & Sanitair

Wc’s zijn te vinden op de camping en op het festivalterrein. Douches zijn te vinden op het campingterrein. We houden ze schoon, mocht het toch een beetje vies zijn, meld het bij Kitty.

LET OP: het legen van chemische toiletten / casettes mag. Maar we kamperen in een waterwingebied. Let dus goed op met het ledigen, knoei niet!

Douches en toiletten zijn dag en nacht toegankelijk voor de kampeerders.

Elektriciteit

Er is een beperkt aantal elektrische aansluitingen beschikbaar. Voor meer informatie, stuur een bericht naar seeyou@musicmeeting.nl.

Campingreglement

Hou het schoon

Music Meeting geeft om het milieu! Geven jullie met ons mee? Music Meeting gebruikt groene stroom, wil steeds meer vegetarische catering aanbieden én we doen aan afvalscheiding. Voor dat laatste vragen wij jullie hulp, scheid je afval! Twijfel je, gooi het dan bij de reststroom!

Eten en drinken

Zelf meegebracht eten en drinken mag wel op de camping genuttigd worden, maar niet het festivalterrein op.

Auto’s

Auto’s mogen niet op de camping blijven staan, gebruik daarvoor  P9, P10 en P12 van het universiteitsterrein. Parkeren is voor Music meeting gasten gratis.

Campers

Campers mogen. Music Meeting vindt plaats op een provinciaal waterwingebied. Dit houdt in dat wij éigenlijk geen voertuigen in het park toelaten, maar de provincie is zo aardig een uitzondering te bieden. Daar zijn wij blij mee! Jullie ook, help ons dan en plaats een lekbak onder de motor! Vraag deze aan campingbeheerder. Wij geven om het milieu!

In de nacht

Hou rekening met slapende mede-kampeerders. Graag stil zijn op de camping, in ieder geval tussen 24 uur en 9 uur. Blijf in de nacht op de camping, het festivalterrein is NIET toegankelijk. Het festivalterrein is alléén toegankelijk tijdens de openingstijden. Bij problemen, EHBO vragen en / of veiligheidsvragen: ga naar security. Bij nood, twijfel niet en bel 112!  Stel vervolgens de campingbeheerder op de hoogte. 

Verboden

 • Open vuur
 • Glaswerk
 • BBQ
 • (Versterkte) muziek
 • Huisdieren

Maandag om 24.00 uur wordt de camping afgebroken en moet iedereen zijn tent en andere spullen weg hebben weggehaald!

Op het festival

Blokkenschema

Download hier het blokkenschema van Music Meeting 2018. Het blokkenschema van Music Meeting 2019 zal begin volgend jaar bekend worden gemaakt.

Mobiele app

Het programma en het blokkenschema kun je op je smartphone downloaden via onze mobiele app TimeSquare. Klik hier om de app makkelijk en snel te downloaden!

Eten en drinken

Voor lekker eten kun je ook terecht op Music Meeting. Bekijk hier de culiniare food line-up van Music Meeting 2018. Eigen eten & drinken meenemen is niet toegestaan.

Betalen

U kunt op het festivalterrein met pin of cash betalen.

Vervoer

Trein

Vanaf Nijmegen Centraal Station vertrekt elk halfuur een trein die op station Nijmegen Heyendaal stopt. Stap daar uit en loop via de Heyendaalseweg in tien minuten naar Park Brakkenstein.

Bus

De bus stopt nog iets dichter bij het festival. De dichtstbijzijnde bushaltes zijn halte Erasmusgebouw en halte Huygensgebouw:

 • Bus 12 richting Druten
 • Bus 13 richting Wijchen
 • Bus 14 richting Nijmegen Brakkenstein
 • Bus 15 richting Wijchen
 • Bus 300 richting Nijmegen Heyendaal

LET OP! Het verschilt per dag welke bussen rijden.

Auto & Parkeren

Navigatie: Park Brakkenstein, Driehuizerweg, 6525 PL Nijmegen

Google Maps

Volg de borden Universiteit of UMC. De parkeerterreinen P9, P10 en P12 zijn beschikbaar om gratis te parkeren. Op P7, het parkeerterrein naast het Gymnasion, is beperkt parkeergelegenheid. De parkeerterreinen raken snel vol: wij raden je aan met het OV of met de fiets te komen!

Op de fiets

Kom op de fiets naar Music Meeting! De parkeergelegenheid voor auto’s rondom het festivalterrein is beperkt en er rijden geen extra bussen. Direct grenzend aan het festivalterrein is een grote, bewaakte fietsenstalling waar je gratis je fiets kunt stallen. De ingang van de stalling ligt aan het eind van het fietspad dat langs het Gymnasion richting Park Brakkenstein loopt.

English information

What is International Music Meeting Festival?

Over thirty years now Music Meeting has been digging deep into the fertile soil of global music styles. What the festival searches for is adventure, improvisation and outstanding quality. The result is a fine blend of jazz, roots and rock from every corner of the globe.

International Music Meeting Festival takes place during the Pentecost weekend (June 8, 9, 10 2019) at Park Brakkenstein Nijmegen, The Netherlands. The idyllic park will be transformed into a wonderful festival site.

Opening hours

Saturday June 8 2019: open from 13:00 till 00.00.

Sunday June 9 2019: open from 13.00 till 00.00.

Monday June 10 2019: open from 13.00 till 23.00.

Location & accessibility

Park Brakkenstein is easily accessible by public transport, car and bike.

Address

Park Brakkenstein
Driehuizerweg
6525 PL Nijmegen, The Netherlands

Tickets

3-Day Tickets and 1-Day Tickets are available around February 1st 2019. Early Bird Tickets will be available on the 1st of November, 2018.  A festival ticket gives you access to all shows!

Camping Tickets are only available in combination with a 3 Day or 1-Day Festival ticket.

 

Children up to 16 years old have free access to the festival.

Camping

Visitors of Music Meeting Festival are welcome to stay at our festival campsite. The campsite is located on the festival site in Park Brakkenstein, Nijmegen. The campsite is fenced and security staff is present. Showers and toilets are accessible in day- and nighttime. Campervans are not allowed at the campsite due to water extraction in the area. Caravans are allowed on the campsite.

Camping Tickets are only available in combination with a 3-Day or 1-Day Festival ticket.

Accomodation in Nijmegen

Looking for a nice hotel or b&b in or around Nijmegen during the Music Meeting Festival weekend? Check out the accommodations on the Tourist Info Nijmegen website.

Food & Drinks

Music Meeting brings you a large variety of local and worldly drinks and bites. Visitors of Music Meeting Festival are not allowed to bring their own food & drinks.

Can I bring my kids?

Yes you can! Children up to 16 y/o have free access to the festival and campsite.

For the youngest visitors of the festival, Music Meeting offers musical workshops with artists, creative activities and fun games. Get to know the artists and learn more about their instruments, music and origin.

Contact

Do you have any questions about visiting Music Meeting Festival? Please send an e-mail to seeyou@musicmeeting.nl or contact us via social media.