Food Line-Up

Food Lovers kunnen ook terecht op Music Meeting. Bij goede muziek hoort natuurlijk goed eten! Raak geïnspireerd door de culinaire foodtrucks met heerlijke uiteenlopende keukens. Wij zetten ze alvast op een rijtje voor je,  je krijgt gegarandeerd trek!

Try Thai

Deze Aziatische foodtruck is een stoere omgebouwde srv-wagen die velen monden voorziet van verse Thaise gerechten. Onder de luifel is een buitenkeuken gebouwd zodat je kan meekijken. Try Thai serveert traditionele Thaise maaltijden zoals Massaman curry, rode curry, kip in oestersaus, Pad Thai (rijstnoedelgerecht), Thaise stoofjes en vegetarische en veganistische opties.

De Rode Comcommer

Vanuit een brandweerwagen serveert De Rode Comcommer vegetarische, biologische hapjes en gerechten die er mooi uitzien, maar ook lekker zijn! Met groenten in de hoofdrol toveren ze unieke gerechten op je bord.

Op Vuur en Vlam

Op vuur en vlam brengt een culinaire belevenis, op houtgestookte ovens met vuur en heerlijke pizza’s waarvan de bodems ouderwets door de lucht vliegen.

Crepes Nomades

Crepes Nomades brengt crépes en wafels in een bijzondere Franse oldtimer omgebouwd tot een keuken.  Zowel de producten, de recepten als de kok zijn Frans. Meer authenticiteit zul je zelden ergens vinden. De crepes en wafels worden ‘a la minute’ gebakken en geserveerd.

Solar Snacks

Duurzaam eten doe je hier! Bij Solar Snacks bereiden ze de lekkerste vegamaaltijden voor je op zonne-energie.

Brows Bear

Voor huisgemaakte biologische frieten en stoofvlees ben je bij Brows Bear op het juiste adres.

Blaauwehand lraam

Met flammkuchen is er voor ieder wat wils.

Ijsboer on Tour

I scream, you scream, we scream ice cream! Gelukkig hebben we een ijsboer on tour tijdens Music Meeting met vers schepijs.

Dikke Bertha

Effe een bakkie doen? Voor het perfecte bakje koffie op kolen kun je terecht bij Dikke Bertha!

Beer & Wine Bar

Toe aan een pauze? Wat is er fijner dan even bijkomen onder het genot van een goed biertje? Hier schenken we biertjes en wijnen, en serveren we lekkere hapjes voor fijnproevers. Even bijkomen en…weer genieten van de muziek!